Inici -> Vila-real

Vila-real commemora el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme amb l'Associació VILATEA

dimarts, 2 d'abril de 2024

Commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat avui un acte per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme en col·laboració amb l'Associació VILATEA, creada recentment a la ciutat. L'alcalde, José Benlloch, ha rebut la presidenta de l'entitat, Celia González, juntament amb altres representants de la Junta Directiva i s'ha interessat pels projectes i activitats que porten a terme. A més, Benlloch, que ha estat acompanyat en la reunió pel regidor de Serveis Socials, Toni Marín, també s'ha compromés a col·laborar amb el col·lectiu per a la visibilització i inclusió de les persones amb autisme. 

Seguidament, a les portes de la Casa de la Vila s'ha realitzat la lectura del manifest per part de representants de tots els grups polítics de l'Ajuntament i la presidenta de VILATEA. Benlloch ha subratllat el compromís a construir "una Vila-real cada dia més inclusiva des del respecte a la diversitat".

Galeria multimèdia

Imatges

Commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme_3 Commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme_2 Commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es