Inici -> Vila-real

Vila-real incentiva les compres en el comerç local amb el sorteig d'un val de 2.500 euros per a 'fer realitat els teus desitjos'

dimarts, 9 d'abril de 2024

Campaña de primavera d'Ucovi

La Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) llança, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, la campanya de dinamització 'Fes realitat els teus desitjos' per a incentivar les compres de primavera en el comerç local a través d'un atractiu sorteig d'un val de 2.500 euros entre els seus clients. La regidora de Comerç, Ana Torres, ha presentat la campanya al costat de la secretària d'Ucovi, Tere Esteve. Es tracta de la segona edició d'aquesta iniciativa que té com a objectiu "fidelitzar els clients, atraure nous compradors i augmentar la vendes" en un moment especialment difícil per al xicotet comerç.

Tere Esteve ha detallat que hi pot participar qualsevol persona que compre en algun dels 120 comerços adherits a la campanya. Només haurà d'emplenar una papereta, que se li facilitarà cada vegada que realitze una compra, i en finalitzar la campanya es realitzarà un sorteig públic el 13 de maig. "La persona guanyadora rebrà un val de 2.500 euros, subjecte a impostos, que podrà gastar-se en els comerços que formen part de la campanya", explica Esteve. La particularitat d'aquesta iniciativa és que la persona agraciada haurà de gastar el val en un dia, el 22 de maig abans de les 20.00 hores. Esteve ha animat la població a participar-hi i ha agraït el suport de l'Ajuntament de Vila-real al comerç local en aquesta i altres campanyes que duu a terme al llarg de l'any.

Ana Torres ha reiterat que "l'Ajuntament de Vila-real està sempre al costat del nostre xicotet comerç, que sens dubte és el cor de la nostra ciutat i és important que continue bategant amb força".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es