Inici -> Àrees

Globalis posa en marxa el cicle de jornades per a emprenedors La teua motivació, el teu èxit

dimecres, 3 d'abril de 2024

Programa La teua motivació, el teu èxit de la Fundació Globalis

La Fundació Globalis, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, ha programat dos tallers gratuïts dins del programa La teua motivació, el teu èxit. El primer es titula Èxit personal. Depén de mi? i es desenvoluparà el dimarts 16 d'abril, de 8.30 a 11.00 hores, mentre que el segon es titula Èxit personal. Com aconseguir-ho? i serà el dijous 18 d'abril, de 15.30 a 18.00 hores. L'activitat es realitzarà al Viver d'Empreses de la Cambra de Comerç a Vila-real (c/ Monestir de Poblet, 24).

Els tallers seran impartits per la psicòloga experta en coaching Montse Sans Zapata, experta a impulsar el desenvolupament personal i professional de persones, equips i organitzacions. A més, actualment exerceix com a responsable de l'Escola Europea de Coaching a la Comunitat Valenciana, on es dedica a formar i supervisar futurs professionals.

Les jornades de La teua motivació, el teu èxit 2024 tenen com a objectiu explorar i comprendre el concepte d'èxit des d'una perspectiva integral, aprenent estratègies pràctiques per a potenciar la innovació des del punt de vista personal i també professional per a aconseguir objectius empresarials amb èxit. El programa s'adreça especialment a persones emprenedores o empresàries, treballadors de xicotetes i mitjanes empreses amb personal al seu càrrec, que poden usar les eines apreses per a ser més conscients de la importància del creixement i desenvolupament personal i de la repercussió que té aquest progrés en la seua vida professional.

Per a inscriure's en els tallers gratuïts és necessari completar el formulari d'inscripció que es troba en la pàgina web de la Fundació Globalis.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es