Inici -> Àrees -> Sanitat -> Drogodependències

Visitants estrena el documental 'A peu de carrer' amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real

diumenge, 14 d'abril de 2024

Estrena del documental 'A peu de carrer', de la companyia Visitants

La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, va acompanyar recentment la companyia Visitants en la presentació a València del documental A peu de carrer, que la companyia vila-realenca i Producciones La Hormiga han realitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i finançat per l'IVC.

En la fotografia apareixen: la directora adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia de l'IVC, María Fuster, la directora adjunta d'Arts Escèniques de l'IVC, María José Mora, el productor de Producciones La Hormiga Pascual Ibáñez, el director de Visitants, Tomás Ibáñez i Cristian Font, director del documental.

A peu de carrer s'estrenarà també a Vila-real pròximament, en el marc del FITCarrer, que se celebrarà al maig. A peu de carrer és una mirada al panorama valencià de les arts de carrer al llarg dels últims cinquanta anys. El documental mostra mitjançant els testimonis dels fundadors i integrants de diferents companyies teatrals, l'evolució del teatre de carrer. El guió ha estat escrit per l'actriu i dramaturga Sònia Alejo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es