Inici -> Vila-real

La plaça Major acull el concert didàctic del Seminari de Mestres de Música de Vila-real

dimarts, 16 d'abril de 2024

Concert didàctic del Seminari de Mestres de Música de Vila-real

El Seminari de Mestres de Música de Vila-real ha celebrat aquest matí a la plaça Major el concert didàctic per als alumnes de tercer de primària. En aquesta activitat, coordinada pel seminari, han participat els alumnes i mestres de música dels centres Concepció Arenal, Carlos Sarthou, Bisbe Pont, Angelina Abad, Botànic Calduch, Escultor Ortells, La Panderola, Pío XII, Pasqual Nácher així com l'IES Francesc Tàrrega. L'alcalde, José Benlloch, i les regidores d'Educació, Anna Vicens, i Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, han assistit al concert.

Aquests centres, juntament amb Cervantes i Pintor Gimeno Barón participaran en la cantata escolar que els mateixos mestres del seminari organitzen, tot amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, a través de les regidories de Cultura i Tradicions i Educació. La cantata tindrà lloc el 8 de maig, al Termet de la Mare de Déu de Gràcia amb la participació dels alumnes de 5é de primària.

Galeria multimèdia

Imatges

Concert didàctic del Seminari de Mestres de Música de Vila-real_2 Concert didàctic del Seminari de Mestres de Música de Vila-real_4 Concert didàctic del Seminari de Mestres de Música de Vila-real_3

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es