Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

Aplec d'Estiu

dimarts, 15 de juny de 2010

L'Ajuntament de Vila-real atendrà totes les sol·licituds per a participar en l'Aplec d'Estiu que el pròxim mes acullen els CEIP Gimeno Barón i Pius XII . L'edil de Benestar Social, Juan Luis Fabregat, ha assenyalat que, a pesar que l'oferta inicial era de 400 places, s'ha decidit distribuir l'excedent de peticions entre els diferents torns per a donar cobertura a les 436 demandes.

Una empresa local ha resultat l'adjudicatària provisional d'aquest servei, amb el qual des del consistori es busca ajudar a conciliar la vida laboral amb les vacances estivals dels xiquets. Cal destacar que en aquesta edició s'han rebut 109 peticions de bonificació de les taxes municipals, atenent a les reduccions que per diferents motius aplica el consistori, que seran concedides després de comprovar els pertinents documents acreditatius.

Fabregat ha recordat també que durant l'estiu es continuarà comptant amb els centres d'esplai en les cases de barri El Pilar, El Progrés i Sant Ferran, que a causa de les obres de millora d'aquesta seu veïnal es desenvoluparan en el CEIP Concepció Arenal.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es