Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

Vila-real convoca a una nova edició de l'elaboració d'allioli abans de la xulla a benefici de l'Associació RUSC

dimecres, 24 d'abril de 2024

Presentació de la trobada per a l'elaboració d'allioli abans de la Xulla

La multitudinària trobada per a l'elaboració d'allioli abans de la xulla que ja s'ha convertit en un acte imprescindible de les festes patronals porta novetats en aquesta pròxima edició, que tindrà lloc el dilluns 13 de maig durant les festes de Sant Pasqual. La regidora de Festes, Miriam Caravaca; el president de la Junta de Festes, Toni Carmona; la presidenta de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez; el president de la Cooperativa Catòlica Agrària, Juanjo Ortells, i representants de l'Associació de Diversitat Funcional RUSC han presentat l'acte, que enguany es realitzarà a benefici d'aquesta entitat.

Precisament per a poder ajudar aquest col·lectiu amb una aportació econòmica, enguany serà necessari adquirir un tiquet per import de 2 euros per a poder participar en la trobada, un donatiu que substitueix l'habitual recollida d'aliments. Els tiquets es poden adquirir a la Casa de la Festa, a l'Ajuntament (planta baixa), a la Fundació Caixa Rural Vila-real (de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres) o a través de la mateixa Associació RUSC.

La regidora de Festes explica que per a aquesta trobada d'elaboració d'allioli s'han previst un total de 750 morters que s'entregaran a les persones participants, en commemoració del 750é Aniversari de la Fundació de Vila-real. A més, també rebran els ingredients i material necessari per a preparar l'allioli. Miriam Caravaca ha agraït el treball de la Junta de Festes per a organitzar l'acte així com la col·laboració de la Fundació Caixa Rural i la Cooperativa, que cada any es bolquen perquè Vila-real puga gaudir del tradicional allioli per a la xulla. La cita tindrà lloc el 13 de maig a les 18.00 hores a la plaça Major.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es