Inici -> Àrees

L'Ajuntament de Vila-real sol·licita la compensació d'imports per a optimitzar els fons europeus obtinguts per a la millora de la ciberseguretat i la comunicació amb la ciutadania

dijous, 8 de febrer de 2024

L'Ajuntament de Vila-real ha sol·licitat al Ministeri de Política Territorial i Memòria Democràtica la compensació d'imports entre els diferents projectes finançats per fons europeus, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En concret, després de l'execució dels projectes de la Línia 1 (Millora dels canals de comunicació amb els ciutadans de Vila-real. La nova Vila-real del segle XXI), es va comprovar que existia un sobrant de 11.649,20 euros, mentre que en els de la Línia 5 (Millora de la Ciberseguretat del Sistema d'Informació (SI) de l'Ajuntament de Vila-real), el consistori ha d'aportar 50.278,44 euros.

Amb data de gener de 2024, tenint en compte que l'import del sobrant del projecte de la Línia estratègica 1 no supera el vint per cent de la quantia de la subvenció concedida, se sol·licita al Ministeri de Política Territorial i Memòria Democràtica la compensació dels imports entre les dues línies estratègiques de manera que l'import concedit per projectes quede de la manera següent:

  • Línia 1: Millora dels canals de comunicació amb els ciutadans de Vila-real. La nova Vila-real del segle XXI: 39.760,60 euros
  • Línia 5: Millora de la Ciberseguretat del Sistema d'Informació (SI) de l'Ajuntament de Vila-real 151.054,70 euros.

D'aquesta manera, la subvenció reeixida per l'Ajuntament de Vila-real en tots dos projectes, de 190.815,30 euros, modifica la seua distribució entre els diferents projectes inclosos en el finançament europeu.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es