Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Happy iaios, la iniciativa del grup de Corresponsals Juvenils que suposa una rica experiència d'oci intergeneracional

dissabte, 27 d'abril de 2024

Programa Happy Yayos del grup de Corresponsals Juvenils_4

El grup de Corresponsals Juvenils de Vila-real ha impulsat una iniciativa d'oci intergeneracional. Des del passat 12 d'abril, el grup de Corresponsals Juvenils acudeix cada divendres a la Residència de Majors Verge de Gràcia per a realitzar diverses activitats amb els majors que allà resideixen tals com ballar, jugar al bingo, cantar o fer tallers de manualitats. Aquesta iniciativa ha sigut batejada com a Happy iaios i els encarregats de dur-la a terme són adolescents voluntaris dels diferents centres educatius de la localitat.

La proposta va nàixer aquest Nadal, quan el grup de joves va visitar la residència per a cantar nadales, experiència que van gaudir en gran manera. Des d'aquell dia, va sorgir en aquest grup de joves la motivació de tornar per seguir compartint moments amb les persones majors, de viure moments d'alegria i de l'instant únic que suposa l'intercanvi intergeneracional.

Aquestes activitats es realitzaran fins al divendres 3 de maig i tota persona jove que vulga participar encara està a temps, ja que formar part de la iniciativa està obert a qualsevol persona interessada. El regidor de Joventut, Javier López, ha explicat que l'objectiu del projecte "no és solament tenir moments d'unió, diversió i aprenentatge mutu, sinó que també puga sorgir un grup sòlid de voluntaris i amics que vulguen mantenir aquestes activitats en un futur". Javier López ha agraït la implicació d'aquests joves i ha ressaltat l'experiència enriquidora que suposa aquest contacte intergeneracional, tant per als majors, que gaudeixen de la companyia dels joves, com per als voluntaris, que aprenen de l'experiència dels majors. Qualsevol jove interessat a participar en el programa, pot contactar amb els Corresponsals Juvenils del seu centre educatiu i apuntar-se.

Galeria multimèdia

Imatges

Programa Happy Yayos del grup de Corresponsals Juvenils_1 Programa Happy Yayos del grup de Corresponsals Juvenils Programa Happy Yayos del grup de Corresponsals Juvenils_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es