Inici -> └rees -> Comunicaciˇ -> Sala de premsa

Sergio Caballero, el mestre de cerim˛nies per a la vetlada mÓgica del Vila-real Talent

dilluns, 29 d'abril de 2024

Vila-real Talent s'emmarca, un any mÚs, en les festes patronals de Sant Pasqual. SerÓ el diumenge 12 de maig quan la plaša Major acollirÓ un gran esdeveniment cultural on el teatre, la m˙sica, la dansa, els personatges i la hist˛ria ens faran vibrar, recordar i descobrir mil emocions protagonitzades pels mÚs de 300 participants de la societat local. Un espectacle fet per gent de Vila-real per a Vila-real que donarÓ visibilitat al gran potencial que tÚ la ciutat.

I l'encarregat de conduir tot aquest espectacle serÓ l'actor Sergio Caballero, que repetirÓ com a mestre de cerim˛nies, desprÚs de la seua participaciˇ en l'ediciˇ de 2022. "╔s una festa compartida de talent local que a mÚs coincideix amb molts esdeveniments importants per a mi", explica, "els meus 50 anys de vida, els 30 de professiˇ, els 750 anys de la nostra ciutat, al costat d'aquesta felicitat i orgull d'haver rebut el Premi Poble, em fa sentir mÚs a prop, si cap, de la meua gent", confessa el reconegut actor, que se sent agra´t amb l'organitzaciˇ per la seua nova participaciˇ en la que Ús una posada d'escena "diferent, sorprenent, teatral, hist˛rica, singular i divertida", que tal com indica Caballero, "ens descobrirÓ mÚs arrels del nostre poble que tal vegada desconeixem".

L'actor es mostra segur del talent que tenim a Vila-real amb la m˙sica, la dansa, l'art que ens ha envoltat durant segles dins del nostre patrimoni cultural que encara perviu. "I aix˛ es veurÓ a Vila-real Talent, que comptarÓ amb un guiˇ molt seleccionat i hist˛ric, ple de referŔncies curioses, un vestuari molt treballat, una major participaciˇ activa", detalla, "en definitiva, una gran posada en escena que crec que ens deixarÓ bocabadats", assenyala.

Igual que Sergio Caballero, un altre dels artistes que repeteix a Vila-real Talent Ús el pianista Pascual Gimeno que, a mÚs, en aquesta ediciˇ ha estat l'encarregat de dur a terme arranjaments "d'una obra original que combina parts de l'Himne a la ciutat del mestre Goterris amb melodies populars de la terra", revela. Sens dubte una labor realment especial, perquŔ tal com indica el m˙sic i arranjador, "L'Himne a la ciutat Ús una peša amb molt d'encant que sempre he gaudit, des que la cantava de nen amb el cor del conservatori, aixÝ que espere que la meua versiˇ agrade tant com m'agrada a mi l'original", expressa Gimeno, que desprÚs de l'ediciˇ passada i l'espectacular que va ser el resultat, no tÚ dubtes i recomana que "no s'ho perda ning˙!".

Galeria multimèdia

Imatges

L'actor Sergio Caballero El pianista Pascual Gimeno
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es