Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real dona continuïtat a les Jornades Educatives sobre Intel·ligència Artificial amb un taller pràctic

dimecres, 1 de maig de 2024

Taller d'Intel·ligència Artificial_1

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Educació, vol donar continuïtat a les Jornades Educatives d'Intel·ligència Artificial que es van celebrar els dies 8 i 9 de març de 2024, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. Per aquest motiu, i amb l'objectiu que la comunitat educativa puga tenir una visió més pràctica, des del Departament d'Educació juntament amb Ernesto Boixader, cap d'estudis del Col·legi Fundació Flors, han organitzat un taller de dues hores de treball pràctic perquè les famílies, docents i altres persones interessades s'inicien en aquesta ferramenta. 

La regidora d'Educació, Anna Vicens, ha destacat que "Vila-real aposta per la innovació educativa i la intel·ligència artificial pot transformar la docència i l'aprenentatge en l'era actual, des de la reflexió crítica i també per a oferir recursos i noves alternatives d'aprenentatge per als centres educatius i per a les famílies".

Durant la primera part de la sessió, les persones participants podran crear el seu Bot Box (motxilla de ferramentes d'IA) i en la segona part treballaran en el prompting i l'aplicaran a ferramentes text-text com ChatGPT, Copilot, Gemini i Claude. Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres 22 de maig de 2024, de 17.00 a 19.00 h, a la sala del primer pis de la Biblioteca Universitària del Coneixement, situada a l'avinguda de Pius XII, 43. Ernesto Boixader Gil, cap d'estudis del Col·legi Fundació Flors, serà l'encarregat d'impartir el curs i per a poder participar-hi caldrà portar un ordinador portàtil.

L'aforament de la sala és d'un màxim de 25 persones i la inscripció es farà per ordre d'arribada. Una vegada completades les 25 places, s'obrirà una llista d'espera que es tindrà en compte en el cas d'alguna baixa. El termini per a presentar la sol·licitud d'inscripció finalitza el 19 de maig de 2024. És necessari enviar el full d'inscripció a l'adreça educacio@vila-real.es en el termini esmentat.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Taller d'Intel·ligència Artificial
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es