Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

Vila-real encén la metxa de 10 dies de festa amb l'obertura d'espais, Crida a la Festa i el Rock per la Llengua

divendres, 10 de maig de 2024

Obertura de la festa_6

Vila-real ha donat inici a les festes de Sant Pasqual de 2024, amb la tradicional obertura de la festa, amb volteig de campanes i descàrrega de coets al jardí de Jaume I i la inauguració dels diferents espais festius: el Casal del Porrat, que s'incorpora com a novetats aquestes festes al jardí de Jaume I i el Recinte de la Marxa, al pàrquing de l'avinguda d'Europa. L'alcalde, José Benlloch; la regidora de Festes, Miriam Caravaca; la reina de les festes, Belén Ramos, i les seues dames, així com el president de la Junta de Festes, Toni Carmona; el president de la Comissió de Penyes, Pau Franco, i altres representants del món de la festa i de la corporació, han participat en l'acte, acompanyats per la música del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull.

A la vesprada, ha tingut lloc una renovada Crida a la Festa, a l'avinguda de la Murà amb la lectura del pregó de Manel Pitarch Font a càrrec de Joan Vicent Sales, secretari de la Comissió de Penyes i membre de la Junta de Festes. L'acte ha comptat amb la participació de la reina i dames, la regidora de Festes, Miriam Caravaca, i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, entre d'altres. Seguidament, s'ha donat inici a la primera edició de la Crida Fest, amb música dels DJ locals Marc Vilanova i Geri Hawk i el grup La Freska.

La inauguració de la fira d'atraccions per part de reina i dames de la ciutat i una nova edició del Rock per la Llengua, organitzat per la Regidoria de Normalització Lingüística i la Regidoria de Festes, han completat la jornada. L'actuació d'Apologia i La Fúmiga ha omplit de música en valencià la plaça Major de Vila-real.

Més imatges de l'inici de les festes

Galeria multimèdia

Imatges

Obertura de la festa_4 Crida a la Festa Sant Pasqual 2024 Concert de La Fúmiga

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es