Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

La Fundació de Sant Pasqual amplia el patrimoni amb la reedició del llibre de fra Pascual Rambla, la partitura 'Aires pasqualins', d'Enrique Gimeno, i dues escultures d'Ignasi Vergara

dijous, 9 de maig de 2024

Presentació del llibre reeditat de fra Pascual Rambla

La basílica i convent de Sant Pasqual ha acollit aquesta vesprada la presentació de la reedició del llibre San Pascual Baylon. Hermano y amigo de todos, de fra Pascual Rambla. La reedició ha estat promoguda per part de la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual. L'acte ha servit també per a presentar les estàtues de Sant Pasqual i de Sant Pere d'Alcàntara, d'Ignasi Vergara, incorporades recentment al patrimoni de la fundació, així com la partitura Aires pasqualins, d'Enrique Gimeno, donada per l'autor a l'entitat.

En l'acte han participat els Amics del Pouet del Sant, amb Nieves Adsuara i Manuel Menero, Pascual Luis Segura, autor de la reedició del llibre de fra Pascual Rambla, Enrique Gimeno i familiars de fra Pascual Rambla, autor inicial del llibre, a més de l'alcalde, José Benlloch, corporació municipal i reina i dames de les festes.

Presentació llibre i patrimoni Fundació Sant Pasqual

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del llibre reeditat de fra Pascual Rambla_2 Presentació del llibre reeditat de fra Pascual Rambla_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es