Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

Les festes obrin les portes a la cultura amb la inauguració de les exposicions

dijous, 9 de maig de 2024

Exposicions SP2024_3

Les festes de Sant Pasqual han obert, un any més, les portes a la cultura, amb les tradicionals exposicions en els espais expositius de la ciutat. L'alcalde, José Benlloch, reina i dames de les festes, corporació municipal i Junta de Festes, amb el seu president, Toni Carmona, han visitat les diferents mostres obertes amb motiu de les festes de Sant Pasqual.

  •  Casa de l'Oli: Carmen Miguel Rubert, "Càncer: pell i ànima". Una col·lecció de fotografies de nus de 22 persones amb càncer, entre elles l'autora, la vila-realenca Carmen Miguel, que fa visible la diversitat dels cossos per a avançar en la normalització de la malaltia i treballar l'autoacceptació.
  • Gran Casino, diorama de la Fundació de Vila-real, de Diego Pérez. Amb motiu del 750é aniversari de Vila-real, Diegoclik ha preparat una reproducció amb clicks de Playmobil de la planta de Viciana medieval i diferents escenes típiques de l'època, formades per prop de 400 personatges.
  • Fundació Caixa Rural Vila-real: José Ramón Lidón ("Llums de Vila-real"), Ricardo Gil ("Naturabastracció"), Fundació Joan Simó ("La lidia y la inspiración del artista Joan Simó").

A més, també estan obertes l'exposició col·lectiva de TEST al Convent, espai d'art, i la mostra "Vila-real ahir. Les imatges retrobades", de Xavier Ferrer, al Museu de la Ciutat Casa de Polo.

Inauguració de les exposicions de festes SP24

Galeria multimèdia

Imatges

Exposicions SP2024_1 Exposicions SP2024 Exposicions SP2024_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es