Inici

Asunción Manzanet, en representació de la Fundació José Soriano, rebrà divendres el Pasqualí d'Honor 2024

dimecres, 15 de maig de 2024

Asunción Manzanet, amb les seues filles Sonia i María José Soriano. FOTO MEDITERRANEO

L'alcalde i president de la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual, José Benlloch, ha donat a conéixer l'entitat que serà reconeguda enguany, en el marc de la celebració del dia de Sant Pasqual, amb el guardó Pasqualí d'Honor. La segona edició d'aquest reconeixement recaurà en la Fundació José Soriano Ramos, en la persona d'Asunción Manzanet Costa, vídua de l'empresari vila-realenc, Fill Predilecte de Vila-real a títol pòstum, fundador de Porcelanosa i impulsor de la indústria ceràmica moderna. Benlloch ha volgut agrair i reconéixer Asunción Manzanet i la Fundació José Soriano "la seua estima i compromís amb sant Pasqual, amb la promoció de la figura del nostre patró i amb tots els valors d'humilitat, treball i dedicació als altres que representa".

Aquesta és la segona edició dels premis instaurats per la Fundació de Sant Pasqual per a destacar totes aquelles personalitats, empreses i entitats que col·laboren amb les finalitats de la fundació, constituïda l'any 2015. El guardó Pasqualí d'Honor s'entregarà divendres, dia del patró de Vila-real, després de la missa que oficiarà el bisbe de la diòcesi, Casimiro López. El lliurament tindrà lloc enfront del sepulcre del sant, obra del Fill Predilecte de Vila-real Vicente Llorens Poy.

En la seua primera edició, el Pasqualí d'Honor va recaure en el vila-realenc José Gómez Mata, Fill Predilecte de Vila-real, en reconeixement a la seua tasca de mecenatge i impuls de l'actual conjunt de la basílica i plaça de Sant Pasqual. "Ambdós, José Gómez i la Fundació José Soriano, són un exemple d'estima al nostre patró, de col·laboració i de treball perquè el llegat de sant Pasqual siga cada vegada més gran i estiga més present en l'ànima de Vila-real, la província i el món", conclou Benlloch.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es