Inici

Vila-real peregrinarà al monestir de Poblet, on reposa Jaume I, amb motiu del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat i de la parròquia arxiprestal Sant Jaume

divendres, 17 de maig de 2024

Peregrinació a Poblet

L'Ajuntament de Vila-real i la parròquia arxiprestal Sant Jaume han organitzat una peregrinació al monestir de Santa Maria de Poblet, a la província de Tarragona, on reposen les restes del fundador de la ciutat, el rei Jaume I. El viatge, que s'emmarca en els actes per a commemorar el 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat i de la parròquia arxiprestal Sant Jaume, està programat per al dissabte 15 de juny.

El regidor Emilio M. Obiol, tinent d'alcalde i un dels integrants de l'equip de coordinació dels actes del 750é Aniversari de la Fundació, ha destacat el caràcter simbòlic d'aquesta peregrinació, doncs a Poblet descansa el rei fundador i ja el 1974, amb motiu del 700é aniversari, la ciutat també va organitzar una visita institucional al monestir cistercenc. A més, la peregrinació d'enguany tindrà fins i tot una major càrrega emotiva, ja que el vila-realenc Rafael Barrué ha sigut nomenat abat d'aquest monestir. A més, de la visita a Santa Maria de Poblet, el viatge inclou també la visita al monestir de Santes Creus.

Les inscripcions per a participar en la peregrinació podran realitzar-se a partir d'aquest dilluns, 20 de maig, a l'agència Escapa't viatges (av. Murà, 15). El preu del viatge amb autobús, assegurança i les visites guiades a tots dos monestirs és de 35 euros. A més, hi ha possibilitat de reservar dinar en el restaurant de Poblet per 33 euros. Les places són limitades fins a completar autobusos.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es