Inici

Vila-real tanca les festes amb un balanç positiu de participació i una reducció del 20 % en les queixes per les penyes

dilluns, 20 de maig de 2024

Roda de premsa de balanç de les festes de Sant Pasqual 2024

La regidora de Festes, Miriam Caravaca, i l'intendent de la Policia Local, Ramón Martínez, han presentat hui el balanç de les festes de Sant Pasqual, que destaca per la reducció en el nombre de queixes per les molèsties de les penyes i sobretot per la gran participació en els actes organitzats per la Junta de Festes, la Comissió de Penyes i l'Ajuntament. La regidora de Festes, Miriam Caravaca, ha fet un balanç molt positiu dels festejos en honor del patró i ha subratllat la gran afluència de públic en els concerts així com en actes multitudinaris com els empedrats. Així mateix, ha destacat que la festa de la tercera edat va batre rècords amb 1.700 persones i el macrosopar de veïns també va superar els 2.900 assistents a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica.

Caravaca ha agraït a la Junta de Festes, amb Toni Carmona i el seu equip, "tota la labor que realitzen, i que moltes vegades no es veu, perquè puguem gaudir de les celebracions patronals". Així mateix, la regidora ha volgut donar les gràcies a la Comissió de Penyes i al seu president, Pau Franco, "per la gran faena en l'organització dels empedrats, la cavalcada i l'ofrena, que també van registrar una gran participació".

L'intendent Ramón Martínez ha explicat que aquestes festes de Sant Pasqual han sigut "de molta tranquil·litat, amb pocs incidents en general". Quant a les queixes per les molèsties de les penyes, Ramón Martínez ha subratllat que s'han registrat un total de 40, la qual cosa suposa un 20 % menys que l'any passat. Les denúncies per no respectar l'horari de tancament han sigut 8 i en relació a la clausura de casals, Martínez ha explicat que únicament va ser necessari clausurar una penya de manera temporal "però per una qüestió de seguretat a causa d'uns desperfectes en l'immoble que van ser esmenats ràpidament i es va poder tornar a reobrir el casal".

També hi ha hagut una disminució de les denúncies per consum d'alcohol i drogues, amb un total de 14, mentre que el 2023 van ser 24. En els actes taurins s'han registrat un total de 5 ferits. El més greu, el ferit del primer dissabte, continua ingressat en l'UCI però el seu estat és estable dins de la gravetat, mentre que els altres quatre ferits van ser lleus i no requereixen hospitalització.

Martínez ha destacat la gran labor del personal de la Policia Local -que ha desplegat al voltant de 440 efectius- així com de la Regidoria de Festes, Junta de Festes i altres departaments municipals que treballen perquè els festejos es puguen desenvolupar amb normalitat i compaginar-los amb altres activitats com els partits del Villarreal CF.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es