Inici -> Vila-real

Benlloch aplaudeix el nou museu Immersió Villarreal com un revulsiu turístic per a la ciutat

dimarts, 21 de maig de 2024

Inauguració del nou museu Immersió Villarreal_1

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat aquesta vesprada en la inauguració del nou museu del Villarreal CF juntament amb el president del club, Fernando Roig, i el director general de Mediapro Xperiences, David Xirau, i altres autoritats. Benlloch ha destacat que el nou projecte del museu Immersió Villarreal és un "magnífic regal per a la ciutat de Vila-real en l'any del 750é Aniversari de la Fundació". Benlloch ha incidit que aquest museu és una sinergia més en el "treball conjunt que portem a terme des de l'Ajuntament i el club per a la transformació de l'Estadi de la Ceràmica i de la ciutat". 

En aquest sentit ha assegurat que aquest museu, que suposa una experiència interactiva i immersiva per a conéixer la història del Villarreal CF i el seu arrelament a la ciutat, suposa un important revulsiu també en l'àmbit turístic. Benlloch ha agraït al president, Fernando Roig, així com al conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, i a tota la directiva del club l'aposta per a convertir l'Estadi de la Ceràmica en un referent i un pol neuràlgic per a la ciutat. També ha agraït el treball de l'Arxiu Municipal, que ha aportat documents i peces per al museu. A la inauguració han assistit, a més, altres regidors i regidores, així com autoritats locals i provincials. El museu obrirà les portes aquest divendres 24 de maig. 

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració del nou museu Immersió Villarreal Inauguració del nou museu Immersió Villarreal_3 Inauguració del nou museu Immersió Villarreal_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es