Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real inicia el procés d'escolarització per al curs 2024-2025 amb més de 500 places en aules de 3 anys

dimecres, 22 de maig de 2024

Inici del procés d'escolarització 2024-2025

El procés d'escolarització per al curs 2024-2025 arrancarà a Vila-real amb 506 places per a alumnes de 3 anys en els 14 col·legis d'infantil i primària públics i concertats de la ciutat. A més, també s'ofereixen 54 places de 2 anys en tres col·legis públics -Pasqual Nácher, Concepció Arenal i Carlos Sarthou- que compten amb una aula de dos anys, respectivament.

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real han remés a les famílies la informació del calendari d'inscripció i matrícula per a l'escolarització de l'alumnat d'infantil, que arranca el pròxim 30 de maig. La presentació de les sol·licituds haurà de realitzar-se fins al 6 de juny i el procediment d'admissió es tramitarà exclusivament de manera electrònica, tal com ha establit la Conselleria d'Educació. El format vàlid i oficial serà únicament el que estiga disponible en l'espai habilitat per a l'admissió de l'alumnat en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació: https://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/inicio o també www.telematricula.es

El resultat provisional de les sol·licituds es coneixerà l'1 de juliol i el definitiu es farà públic el 15 de juliol. La formalització de matrícula serà del 15 al 19 de juliol de manera telemàtica i del 15 al 23 de juliol de manera presencial. Per a ESO i batxillerat, la inscripció arranca el 4 de juny, mentre que en formació professional les sol·licituds ja es podran realitzar a partir del 24 de maig.

En el cas de l'escolarització d'alumnat de 2 anys en col·legis públics, Vila-real compta amb tres aules de 2 anys en els col·legis Pasqual Nácher, Concepció Arenal i Carlos Sarthou, amb un total de 54 places. D'altra banda, les huit escoles infantils de la ciutat també ofereixen places per a l'escolarització de 0 a 3 anys.

D'altra banda, la Regidoria d'Educació i la Regidoria de Normalització Lingüística han editat un any més la guia educativa municipal, Recull 2024, en format digital, com una eina de consulta i assessorament de les famílies especialment durant el període d'escolarització de l'alumnat en els diferents nivells educatius. Es tracta d'una guia que recull la informació sobre tots els centres educatius de Vila-real, tant públics com concertats; una guia dels centres d'infantil i primària i una altra, amb els de secundària, que es pot consultar en el web municipal, en l'apartat de Normalització Lingüística www.vila-real.es/recull

Aquestes guies contenen, també, informació sobre les associacions de Vila-real, així com altres centres que ofereixen diferents ensenyaments com per exemple el Conservatori Mestre Goterris, la Unió Musical La Lira, la UNED, l'oferta de cursos del Centre de Formació de Persones Adultes, l'Escola de Tradicions Locals i l'Espai Jove.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Recull d'infantil i primària 2024-2025
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es