Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real espera batre rècord de participants en la desena edició de les Jornades de l'Orgull Friqui al Centre de Congressos

dimecres, 22 de maig de 2024

Presentació de les Jornades de l'Orgull Friki_1

El regidor de Joventut, Javier López, acompanyat de Desiree Díaz i Tamara Bartoll, membres de l'Associació Otakuonda, han presentat aquest matí el cartell i les activitats per a les Jornades de l'Orgull Friqui de Vila-real. Aquest es el 10é aniversari d'aquesta convenció que, com ha indicat l'edil vila-realenc, busca "la unió i la diversió tant de joves com de majors" ja que els actes organitzats estan pensats per a tota la família.

Els dies 25 i 26 de maig el Centre de Congressos, Fires i Trobades acollirà les Jornades de l'Orgull Friqui a les quals l'any passat van acudir més de mil persones i que, aquest 2024, s'espera superar el nombre de participants. A més, des de l'organització es transmet il·lusió no sols per la gran resposta de participació rebuda, sinó també per la quantitat d'usuaris i usuàries provinents de diverses regions d'Espanya com ara el País Basc, Múrcia o Madrid. L'horari serà de 10.00 a 20.00 h el dissabte dia 25 i de 10.00 a 19.00 h el diumenge dia 26. Entre les activitats que es desenvoluparan hi haurà jocs de taula i de rol, tallers de pintacares o Hama, trivials, conferències, actuacions musicals, videojocs, jocs de recerca, exposició de figures i impressores 3D, vestits cosplay, etc.

Cal destacar que l'entrada a l'esdeveniment és gratuïta i que per arribar al Centre de Congressos (c/ Miralcamp, 45), es podrà utilitzar l'autobús urbà de Vila-real, també gratuït. Això sí, l'associació organitzadora Otakuonda demana aquest any que totes aquelles persones que tinguen pensat acudir adquirisquen un tiquet a cost zero en l'enllaç web https://www.eventbrite.es/e/entradas-x-jornadas-del-orgullo-friki-778203546757 per a així poder tenir una previsió dels assistents per a dissabte i diumenge.

Per últim, des de l'organització han volgut expressar el seu agraïment a totes les empreses i comerços col·laboradors i patrocinadors així com a la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real i a les persones que, any rere any, fan possible la celebració d'aquestes jornades i la seua millora i evolució.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de les Jornades de l'Orgull Friki
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es