Inici

L'Escola Esportiva torna aquest estiu amb 700 places per a fomentar l'activitat física entre els més joves

divendres, 24 de maig de 2024

Presentació de l'Escola Esportiva d'Estiu

El Servei Municipal d'Esports recupera l'Escola Esportiva d'Estiu amb un total de 700 places -un centenar més que en l'última edició- amb l'objectiu de continuar impulsant la pràctica de l'esport i els hàbits de vida saludables entre els més joves, així com oferir una alternativa d'oci que facilite la conciliació familiar durant les vacances. El regidor d'Esports, Xus Madrigal, ha presentat aquest matí la 38a edició de l'Escola Esportiva d'Estiu acompanyat pel responsable del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella, i la tècnica de l'SME Cristina Peiró.

Madrigal ha recordat que la recuperació de l'Escola Esportiva "era un dels objectius principals que des de l'SME ens havíem plantejat en aquesta legislatura dins dels eixos de treball en matèria d'esport escolar". El regidor incideix en què "aquest curs hem représ la natació escolar, ara torna l'Escola Esportiva d'Estiu i ja podem anunciar que el Multiesport tornarà també el pròxim curs perquè és fonamental comptar amb els xiquets i xiquetes per a fomentar, des de la base, els hàbits de vida saludables". En aquest sentit, l'Escola Esportiva està dirigida a joves des dels 6 als 16 anys (xiquets i xiquetes nascuts entre 2008 i 2018) i en aquesta edició la xifra de places s'incrementa en un centenar fins a un total de 700, distribuïdes en tres torns, del 24 de juny al 2 d'agost, "amb l'objectiu d'intentar que cap xiquet o xiqueta es quede sense poder participar en les activitats".

Madrigal ha remarcat que l'Escola Esportiva manté uns preus "populars i assequibles perquè totes les famílies puguen tenir l'oportunitat de fer ús d'aquest servei i conciliar millor durant l'estiu". Així, el preu d'inscripció és de 20 euros.

José Ramón Cantavella ha explicat que "l'Escola Esportiva és una activitat clàssica de l'SME, enfocada a ocupar el temps lliure dels xiquets i xiquetes a l'estiu de manera creativa i enfocada a la salut". Així, en cadascun dels torns els participants comptaran amb 60 i 80 hores d'activitat física "en instal·lacions i a l'aire lliure, en contacte amb la naturalesa, i en les millors condicions". Les inscripcions podran realitzar-se de l'1 al 12 de juny, a través del web de l'SME o de manera presencial a les oficines de la Piscina Yurema Requena i el Centre de Tecnificació Esportiva. El sorteig i assignació de places es realitzarà el 14 de juny i fins al 19 de juny es podrà realitzar el pagament de l'activitat.

Finalment, la tècnica Cristina Peiró ha explicat que "l'Escola Esportiva d'Estiu és una de les activitats que preparem amb més afecte perquè permet que els nostres xiquets i xiquetes gaudisquen de l'aire lliure, socialitzen i puguen practicar activitats esportives adaptades al seu moment evolutiu, utilitzant el joc com a instrument educatiu". Així, a més d'utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a realitzar activitats aquàtiques, pilota valenciana i altres esports, els participants també podran practicar senderisme, piragüisme, eixides amb bicicleta, etc. en funció de la seua edat i el programa en el qual estiguen inscrits: Iniciació (nascuts entre 2016 i 2018), Descobriment (nascuts entre 2012 i 2015) i Aventura (nascuts entre 2008 i 2011).

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Escola Esportiva d'Estiu 2024
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es