Inici -> Àrees -> Comunicació -> Sala de premsa

Vila-real alimenta la solidaritat a través de la literatura amb el projecte Mis letras, tu ayuda

dimarts, 28 de maig de 2024

Projecte 'Mis letras, tu auyuda'

Un llibre a canvi d'ajuda per als qui més ho necessiten. Aquesta premissa inspira la iniciativa solidària Mis letras, tu ayuda, que per tercer any torna a Vila-real i que, a més de procurar aliments per a famílies vulnerables, també nodreix l'esperit dels qui col·laboren. Mis letras, tu ayuda és un acte solidari organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Cultura i Tradicions, i per la gestora cultural Perica la literària i l'escriptora d'Albacete Lola P. Nieva.

Amb la intenció d'unir literatura i solidaritat, aquest projecte promou una jornada en la qual s'intercanviaran llibres d'autors de tota Espanya per menjar no perible a benefici de Cáritas Interparroquial de Vila-real. La regidora de Cultura, Noelia Samblás, ha agraït la iniciativa de Perica la literària i Lola P. Nieva "que no sols promou i cultiva l'interés per la literatura sinó que també té un component de solidaritat que representa molt bé els valors de la nova Vila-real del segle XXI".

L'acte tindrà lloc el dissabte 1 de juny de 2024 a la Casa dels Mundina en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 19.30 h.

Galeria multimèdia

Imatges

Projecte 'Mis letras, tu auyuda'_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es