Inici

Vila-real garanteix el manteniment i les reparacions urgents en els col·legis públics amb un contracte anual de 150.000 euros

dilluns, 10 de juny de 2024

Col·legi públic Pascual Nácher

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Serveis Públics, fa un nou pas per a la millora contínua dels col·legis públics de la ciutat amb la licitació del contracte de manteniment d'aquestes instal·lacions educatives amb un pressupost anual de 151.000 euros, impostos inclosos. El plec, publicat aquesta mateixa setmana en la plataforma de contractació, contempla l'adjudicació del servei de manteniment correctiu integral de les instal·lacions i els elements constructius dels centres educatius públics, incloent-hi un servei d'urgències de 24 hores. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, recorda que des que l'any passat la competència del manteniment dels col·legis va passar a dependre de la seua regidoria, "hem estat treballant i analitzant les necessitats dels centres educatius per a elaborar aquest contracte anual amb el qual volem cobrir al màxim les necessitats que sorgisquen al llarg del curs i respondre amb la major agilitat i eficàcia possibles a les demandes per part dels responsables d'aquests centres".

La licitació contempla el manteniment de les instal·lacions dels 11 col·legis d'infantil i primària públics de la ciutat, entre els quals està també el Col·legi Públic d'Educació Especial La Panderola, a més del Centre d'Educació Infantil El Solet i les instal·lacions del Centre Associat de la UNED. Els àmbits d'actuació s'estenen a les instal·lacions d'electricitat i aire condicionat, obra de paleta, lampisteria i sanejament, pintura, serralleria i fusteria, a més de les tasques correctives que es produïsquen en elements constructius. A més, també s'inclou un servei d'urgències de 24 hores per a aquelles reparacions que requerisquen d'una intervenció immediata. Quant al personal, el plec estima la necessitat d'un oficial responsable del servei, un peó ordinari, un oficial de lampisteria i un oficial d'electricitat.

El valor de la licitació ascendeix a 151.008 euros per un període d'un any, prorrogable fins a un màxim de quatre anualitats i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al pròxim 4 de juliol. El regidor de Serveis Públics explica que encara que el contracte estiga en aquests moments en procés d'adjudicació, el departament garanteix que "durant l'estiu es faran les tasques corresponents per a la posada a punt dels centres educatius públics de cara al pròxim curs". Madrigal ha agraït la col·laboració dels directors i directores dels col·legis de la ciutat i ha assenyalat que "malgrat les dificultats econòmiques del consistori, és una prioritat que els nostres xiquets i xiquetes compten amb instal·lacions dignes i adequades per al correcte desenvolupament de l'activitat docent i educativa".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es