Inici

Vila-real recupera el Multiesport escolar per a reforçar la pràctica esportiva als col·legis de manera gratuïta

dimecres, 12 de juny de 2024

Presentació del Multiesport escolar

El Multiesport escolar tornarà el pròxim curs escolar als centres educatius de primària tant públics com concertats de Vila-real. Es tracta d'una activitat gratuïta per a reforçar la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes i fomentar una vida saludable i activa. El regidor d'Esports, Xus Madrigal, i el cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella, han presentat aquesta desena edició del Multiesport escolar, que es reprén després de quatre anys d'aturada motivada per la pandèmia. L'activitat, dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2018, arrancarà l'1 d'octubre i finalitzarà el 31 de maig de 2025 i està previst que participen al voltant d'un miler d'escolars, que podran iniciar-se en esports com ara natació, futbol sala, bàsquet, handbol, rugbi, pilota valenciana, atletisme, waterpolo o cros.

El regidor d'Esports ha subratllat que "recuperar el Multiesport escolar era una de les nostres prioritats en aquesta legislatura, després d'haver hagut de parar-lo fa quatre anys per la pandèmia". "Aquest curs hem représ també la natació escolar i ara presentem el Multiesport, una proposta que busca facilitar l'activitat esportiva en edat escolar, tan important per al seu desenvolupament físic i mental, però també ensenyar els valors de l'esport i la salut", detalla el regidor.

Per part seua, José Ramón Cantavella ha explicat que "per als xiquets i xiquetes en edat escolar, dues hores d'educació física a la setmana és insuficient". "La pràctica esportiva és vital per al seu desenvolupament i amb el Multiesport ampliem les hores d'esport i posem en contacte els participants amb diferents disciplines esportives que poden obrir-los les portes per a passar després a algun dels més de 30 clubs esportius que tenim a la ciutat", indica Cantavella.

La inscripció es realitzarà a través dels centres escolars i les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions dels col·legis, durant les vesprades, fora d'horari escolar. Els dissabtes hi haurà també activitats a les instal·lacions esportives municipals. Un total de 20 monitors s'encarregaran de dur a terme el Multiesport escolar, sota la direcció dels tècnics del Servei Municipal d'Esports.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Full d'inscripció del Multiesport escolar
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es