Inici

Vila-real peregrina a la tomba de Jaume I en l'any del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat i la parròquia Arxiprestal

dissabte, 15 de juny de 2024

Visita al monestir de Poblet_3

Una representació de la ciutat de Vila-real ha peregrinat hui al monestir de Santa Maria de Poblet, a Tarragona, per visitar la tomba del rei fundador Jaume I, en l'any del 750é Aniversari de la Fundació de la ciutat així com de la parròquia arxiprestal Sant Jaume. La peregrinació, organitzada conjuntament per la parròquia i l'Ajuntament dins dels actes de la celebració del 750é aniversari, ha comptat amb representants de la corporació municipal, encapçalats pel segon tinent d'alcalde i regidor de Territori i Patrimoni, Emilio M. Obiol, així com el rector de la parròquia Arxiprestal, Javier Aparici. 

La comitiva ha fet una ofrena a la tomba del rei fundador i ha lliurat una placa commemorativa de la jornada al vila-realenc Rafael Barrué, nomenat recentment abat del monestir. A més de Santa Maria Poblet, la delegació també ha realitzat una visita al monestir de Santes Creus.

Més fotografies de la peregrinació al monestir de Santa Maria de Poblet

Galeria multimèdia

Imatges

Visita al monestir de Poblet_2 Visita al monestir de Poblet_1 Visita al monestir de Poblet
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es