Inici

La piscina del Termet obri a partir del dissabte 22 de juny amb millores en les zones d'ombra i pícnic

dilluns, 17 de juny de 2024

Piscina del Termet

La piscina del Termet obrirà les portes dissabte que ve 22 de juny, coincidint amb el final del curs escolar i l'arrancada de la temporada estival, amb novetats com l'ampliació de les zones d'ombra i les millores en l'àrea de pícnic. Les instal·lacions romandran obertes fins al 31 d'agost en horari de 9.30 a 20.30 hores de dilluns a diumenge i, com és habitual, l'accés serà gratuït per als socis del Servei Municipal de Esports (SME). Per a la resta d'usuaris es manté el sistema d'abonaments, que poden adquirir-se en les oficines de l'SME (piscina Yurema Requena) encara que, tal com ha anunciat el regidor d'Esports, Xus Madrigal, en breu es podran comprar entrades també en les mateixes instal·lacions de la piscina del Termet. Així, està previst instal·lar un sistema de venda automàtica, amb pagament mitjançant targeta, que de moment expedirà entrades individuals.

Madrigal ha assenyalat que, des de l'Ajuntament de Vila-real, "volem continuar fomentant la pràctica esportiva també a l'estiu, a més de facilitar el bany lliure en aquests mesos d'altes temperatures, en un espai emblemàtic com és nostre Termet". El regidor ha subratllat que la piscina estarà oberta tots els dies de la setmana i "enguany hem incorporat noves zones d'ombra, així com millores en l'àrea de pícnic". També el servei de bar estarà operatiu a partir de l'obertura de les instal·lacions. Finalment, el regidor ha incidit en què s'està ultimant la instal·lació d'un sistema de venda d'entrades "per a facilitar que els usuaris que no són socis de l'SME puguen accedir a la piscina de manera puntual".

De moment, per als no socis, es manté el sistema d'abonaments per a 10 usos, al preu de 15 euros per als majors de 13 anys i 7 euros per als menors de 13 anys, que poden comprar-se a les oficines de l'SME (piscina Yurema Requena).

D'altra banda, amb l'obertura de la piscina del Termet, tanquen durant l'estiu les piscines cobertes del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) i Aigua-salut. Així, els clubs que fins ara realitzen els seus entrenaments en el CTE passaran a utilitzar la piscina del Termet. La piscina Yurema Requena també tancarà els caps de setmana però continuarà mantenint l'activitat de dilluns a divendres. Així mateix, els socis de l'SME disposen també de carrils de natació en la piscina del Club de Tenis, gràcies al conveni que manté l'Ajuntament amb aquesta entitat.

Finalment, des del Servei Municipal d'Esports garanteixen que en la piscina del Termet els usuaris disposaran d'almenys el 50% de carrils per al bany lliure, "ja que és important facilitar l'ús social de la piscina i que la ciutadania tinga un espai d'esbarjo per a mitigar la calor durant aquests mesos d'estiu".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es