Inici

La consellera d'Hisenda visita l'Oficina Liquidadora de Vila-real, habilitada com a punt d'atenció presencial per a la campanya de la renda

dimarts, 18 de juny de 2024

Visita de la consellera d'Hisenda a l'Oficina Liquidadora de Vila-real

La tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Sabina Escrig, ha acompanyat la consellera d'Hisenda, Ruth Merino, i la directora general de l'Agència Tributària Valenciana, Sonia Díaz, en la visita que han realitzat a l'Oficina Liquidadora de Vila-real, on es presta el servei d'assistència presencial per a la declaració de la renda 2023. Escrig ha agraït la visita de la consellera i la directora general i ha destacat la importància de la col·laboració entre administracions per a "oferir serveis de qualitat a la ciutadania". 

Així mateix ha agraït al titular de l'Oficina Liquidadora, Guillermo Corró, la seua tasca i col·laboració, així com la del personal de l'oficina i del Registre de la Propietat. En la visita han estat presents també el registrador de la propietat de Nules en representació de les oficines liquidadores de la Comunitat Valenciana, Alberto Adán, i el degà autonòmic del Col·legi de Registradors de la Comunitat Valenciana, Carlos Orts.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita de la consellera d'Hisenda a l'Oficina Liquidadora de Vila-real_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es