Inici -> Vila-real

Mago de Oz, Bombai i Jeanette encapçalen el cartell de concerts gratuïts de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dimecres, 19 de juny de 2024

Concerts de les festes de la Mare de Déu de Gràcia_1

La Junta de Festes ha donat a conéixer el cartell de concerts per a les pròximes festes de la Mare de Déu de Gràcia, que tindran lloc del divendres 30 d'agost al diumenge 8 de setembre. Entre les propostes musicals destaquen els mítics Mago de Oz o el grup valencià Bombai, a més de la popular cantant Jeanette, que actuarà juntament amb Juan Bau per a tancar les festes patronals. Així mateix, el cartell inclou les actuacions de Fórmula Abierta, un tribut a la cantant italiana Raffaella Carrà, l'orquestra Mónaco Party i el XIII Festival Nacional de Balls de Saló.

La regidora de Festes, Miriam Caravaca, ha agraït el treball de la Junta de Festes, presidida per Toni Carmona, així com de la Comissió d'Espectacles, per a fer possible una proposta musical "variada, amb grups de diferents estils i per a tots els públics". A més, la regidora ha subratllat que "malgrat les dificultats econòmiques del consistori, continuem apostant per concerts gratuïts perquè tota la ciutadania puga gaudir de la música durant les festes patronals".

El grup Bombai serà el primer a actuar, el divendres 30 d'agost, a la plaça Major; el dissabte se celebrarà el XIII Festival Nacional de Balls de Saló i el diumenge 1 de setembre, també a la plaça Major, el tribut a Raffaella Carrà. Els concerts continuaran el dimecres 4 de setembre amb Fórmula Abierta i el dijous 5 de setembre serà el torn de l'orquestra Mónaco Party, que actuarà al Recinte de la Marxa. Finalment, Mago de Oz pujarà a l'escenari de la plaça Major el dissabte 7 de setembre i ja el diumenge tancaran el cartell musical els veterans Jeanette i Juan Bau, també a la plaça Major.

Galeria multimèdia

Imatges

Concerts de les festes de la Mare de Déu de Gràcia
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es