Inici

Benlloch destaca la labor d'orientadors i docents en la I Jornada de Centres Educatius a Vila-real

dilluns, 1 de juliol de 2024

L'alcalde obri la I Jornada de centres educatius a Vila-real_2

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat hui en l'obertura de la I Jornada de Centres Educatius de Vila-real, impulsada per la inspecció educativa i la Direcció Territorial d'Educació, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, i que ha servit per a presentar el projecte Vilaorienta, que reuneix els orientadors i orientadores dels centres educatius de la ciutat. Benlloch ha recordat que Vila-real pertany a la xarxa de ciutats educadores des de 2002 i ha reiterat el compromís de l'Ajuntament de donar suport als centres i als projectes educatius que milloren la qualitat de l'ensenyament i la innovació educativa. 

L'alcalde ha considerat fonamental prestigiar la tasca dels orientadors, tutors i docents així com ha agraït a la Conselleria d'Educació la col·laboració en aquest tipus de jornades. També ha agraït el treball dels orientadors i orientadores que han impulsat el projecte Vilaorienta i els ha animat a col·laborar i implicar-se en la futura Escola Municipal de la Felicitat i el Benestar Emocional que l'Ajuntament de Vila-real té previst crear en els pròxims mesos. En l'obertura de la jornada, celebrada a l'IES Francesc Tàrrega, ha participat també la directora territorial d'Educació, María Esteve, així com els inspectors educatius Gisela Morales i Alejandro Amposta, entre altres professionals de l'ensenyament.

Galeria multimèdia

Imatges

L'alcalde obri la I Jornada de centres educatius a Vila-real L'alcalde obri la I Jornada de centres educatius a Vila-real_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es