Inici

Comencen els treballs d'obertura de l'avinguda de França

divendres, 2 de juliol de 2010

Comencen els treballs d'obertura de l'avinguda de França

Aquest matí han començat els treballs per a l'obertura de l'avinguda de França anunciats divendres passat per l'alcalde de la ciutat, Juan José Rubert. Tant el primer edil com el regidor d'Urbanisme, Alfredo Sanz, han visitat la zona, on els responsables de la UTE adjudicatària els han explicat el pla previst de desenvolupament d'aquestes obres, que permetran la connexió d'aquest vial amb la N-340.

Per la seua banda, Rubert ha recordat els responsables de l'obra la necessitat d'evitar al màxim les molèsties al centre educatiu Cervantes, que de manera provisional es troba al costat d'aquesta infraestructura. Per tant, igual que es va ajornar l'inici de les obres fins a la finalització del curs escolar, es tractarà de finalitzar la major part dels treballs abans que els alumnes tornen a les aules després de l'estiu.

A més, l'alcalde de la ciutat també ha insistit en el fet que es preste especial atenció a les solucions de connexió amb els vials adjacents al Viver d'Empreses, de manera que es garantesquen les majors condicions de seguretat possibles en les incorporacions.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es