Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

Prop del 40% dels participants en l'Aplec d¿Estiu han rebut algun tipus de bonificació

dimarts, 3 d'agost de 2010

Prop del 40% dels participants en l'Aplec d'Estiu han rebut algun tipus de bonificació

El 39% dels xiquets participants en l'Aplec d'Estiu 2010 han obtingut algun tipus de bonificació en les inscripcions. El regidor de Benestar Social, Juan Luis Fabregat, ha fet balanç dels dos torns d'aquesta activitat que van finalitzar divendres passat. Cal recordar que han sigut un total de 425 els xiquets que han gaudit de les múltiples activitats que han acollit els col·legis Gimeno Barón i Pius XII. Concretament, han sigut 215 en el primer torn i 210 en el segon i entre ells 5 alumnes amb algun tipus de discapacitat. Fabregat també ha recordat que 40 de les places van ser assignades prèviament a xiquets becats per Serveis Socials, 20 en cada quinzena.
Dins de les polítiques de bonificació de les taxes i preus públics que duu a terme l'Ajuntament de Vila-real, la Regidoria de Benestar Social ha aplicat reduccions en la matrícula de 77 joves que ho van sol·licitar, de les quals en 49 casos s'ha cobert el total de l'import. Respecte d'això, Fabregat ha incidit en la importància que ¿a pesar de la difícil situació econòmica que pateixen moltes famílies puguen continuar gaudint de l'oferta d'activitats d'oci, culturals o educatives que es posen a disposició dels ciutadans¿.
A més, el regidor de Benestar Social ha destacat la funció de conciliació de la vida laboral i familiar que aquesta activitat ofereix durant les vacances escolars del període estival, un objectiu que ja es va veure millorat l'any passat amb l'ampliació d'horaris.

Galeria multimèdia

Imatges

Prop del 40% dels participants en l'Aplec d'Estiu han rebut algun tipus de bonificació_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es