Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular de Vila-real ofereix un total de 40 cursos i tallers en la 50a edició

tornar Imprimir

dimecres, 1 de setembre de 2010

Educació

La Universitat Popular de Vila-real ofereix un total de 40 cursos i tallers en la 50a edició

La Universitat Popular de Vila-real ofereix un total de 40 cursos i tallers en la 50a edició

L'edil d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real, Héctor Folgado, ha presentat avui la 50a campanya de la Universitat Popular, en la qual s'ofereixen un total de 40 tallers i cursos. La preinscripció per a aquestes activitats, del trimestre d'octubre a desembre, estarà oberta des d'aquest dimecres, dia 1 de setembre, fins al 8 del mateix mes.

Héctor Folgado ha recordat que, com en l'anterior edició, les preinscripcions poden realitzar-se per Internet, a través de la carpeta ciutadana de la web municipal (www.vila-real.es). No obstant això, qui ho preferesca podrà continuar fent la gestió de manera presencial, entre les 9.30 i les 12.30 hores, en la Casa dels Mundina.

Com és habitual, després del termini marcat per a les preinscripcions es publicaran les llistes d'admesos en cada un dels cursos perquè es formalitze la matrícula definitiva. Sobre això, Folgado ha afegit que aquells cursos que no tinguen un mínim de sol·licituds d'inscripció no podran dur-se a terme, però si al contrari la demanda d'una matèria és molt elevada s'intentarà donar cabuda a totes les peticions ampliant l'oferta.

L'edil responsable de l'àrea ha volgut agrair tant els alumnes com els professors que han fet possible que la Universitat Popular aconseguesca la xifra de les 50 edicions, alhora que ha invitat els veïns a participar d'aquest projecte totalment consolidat. ¿La Universitat Popular és dinamitzadora de la vida cultural i associativa de la nostra ciutat, igual que permet a molts veïns trobar noves formes d'ocupació per al seu temps lliure¿, ha destacat Folgado.

D'altra banda, cal recordar que els usuaris podran acollir-se a les reduccions en el cost de matriculació previstes en les ordenances o actes d'aprovació de preus públics, en les quals, igual que en la resta de serveis municipals, es recullen els diferents supòsits en què s'aplicaran descomptes amb la intenció d'afavorir els col·lectius més afectats per la situació econòmica.

Descomptes aplicables:
- Majors de 65 anys: 50% de descompte sobre la tarifa general
- Titulars del carnet jove en vigor: 50% de descompte sobre la tarifa general
- Membre de família nombrosa: 50% de descompte sobre la tarifa general
- Persones amb dret a rebre una pensió de viudetat, orfandat o no contributives: 50% de descompte sobre la tarifa general
- Persones amb minusvalidesa amb grau igual o superior al 33%: 50% de descompte sobre la tarifa general
- Víctimes de la violència de gènere incloses en un programa d'ajuda o rehabilitació a proposta del GAVIM o dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real: 100% de descompte sobre la tarifa general
- Persones incloses en un programa d'ajuda, rehabilitació o reinserció laboral, a proposta dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real: 100% de descompte sobre la tarifa general

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es