Inici -> Àrees -> Noves tecnologies -> VILABOT

VILABOT

VILABOT

Vila-real porta les noves tecnologies i la robòtica als centres educatius amb el projecte VILABOT de la Fundació Flors

L'Ajuntament de Vila-real portarà les noves tecnologies i l'apassionant món de la robòtica als centres educatius de la ciutat, gràcies al projecte VILABOT, que impulsa la Fundació Flors i que compta amb la implicació de l'Ajuntament perquè arribe a tots els alumnes i professors. VILABOT és una competició de robòtica que té com a objectiu impulsar l'ús de la robòtica en els centres educatius de la província i de tota la Comunitat Valenciana.

La cita, organitzada conjuntament per Fundació Flors i l'Ajuntament, està prevista per al 17 d'abril de 2019, però mentrestant es plantegen activitats formatives perquè tothom puga presentar-se i participar amb els coneixements necessaris.

En la competició VILABOT els alumnes d'edats entre 6 i 11 i de 12 a 17 anys podran dissenyar, construir i programar un robot autònom creat amb peces de LEGO o de qualsevol altra forma per a superar els dos reptes que es proposen: el camp de taronges o el partit de futbol.  Tota la informació es pot consultar en http://www.vilabot.fundacionflors.es/

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es