Inici -> Vila-real -> Localització

Localització

Localització

tornar Imprimir

Mapa localització Vila-real

Vila-real és una població de la comarca de la Plana Baixa, a la província de Castelló, de 51.272 habitants*. Situat a 7 quilòmetres al sud de la capital, Castelló de la Plana, i a uns 60 quilòmetres al nord de València, el municipi és accessible per carretera a través de la xarxa viària que configuren la CN-340, l'autopista del Mediterrani AP-7, l'autovia de la Plana A-7 (CV-10) i les carreteres autonòmiques CV-18 (Castelló-Nules), CV-20 (Vila-real-la la Pobla d'Arenós) i CV-185 (Vila-real-Borriana), entre altres aquests viaris. També és possible arribar a Vila-real amb tren, mitjançant la línia de ferrocarril que enllaça València i Barcelona.

El terme de Vila-real limita amb els municipis de Borriana a l'est, les Alqueries i Nules al sud i Onda i Betxí a l'oest. Pel nord, el separa de les poblacions d'Almassora i Onda el riu Millars, frontera natural de les comarques de la Plana Baixa i la Plana Alta.

*Dades del Padró Municipal d'Habitants l'1 de gener de 2013


Com arribar

Per tren: l'estació del ferrocarril de Vila-real està ubicada a l'avinguda de França, s/n, en el nucli urbà de la ciutat, amb connexions amb la línia d'autobús urbà i una base del sistema de préstec gratuït de bicicletes municipal Bicivila't. L'estació de Vila-real forma part de la línia de Rodalia C-6 València Nord-Castelló de la Plana.

Tel. 902 432 343
http://www.adif.es
http://www.renfe.com

Autobús interurbà: les principals línies d'autobús que connecten Vila-real amb els municipis de l'entorn, Castelló i València, són les següents:

Per carretera: les principals carreteres que donen accés a Vila-real són:

  • N-340 (Cadis-Barcelona)
  • AP-7 Autopista del Mediterrani (Algesires-Barcelona)
  • A-7 / CV-10+ Autovia de la Plana (Almenara-la Pobla Tornesa)
  • CV-18 (Nules-Castelló)
  • CV-185 (Vila-real-Burriana)
  • CV-20 (Vila-real-la la Pobla d'Arenós)

Veure mapa més gran
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es