Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Atenció a la família

Atenció a la família

Atenció a la família

tornar Imprimir

Són serveis dirigits a tota la població que faciliten al ciutadà/na la informació relativa a l'accés als Serveis Socials a través d'una relació d'ajuda professional.

Servei especialitzat d'atenció a famílies i infància SEAFI, accesible des del menú.

Informació i assessorament sobre recursos de convivència i promoció social.

Prestacions econòmiques.

Teleassistència i teleajuda domiciliària.

Teleajuda domiciliària

El servei de teleajuda domiciliària suposa que davant d'una situació d'emergència, l'usuari acciona el polsador, que porta amb ell permanentment. Això activa el transmissor, que transmet un missatge de socors prèviament gravat, de forma consecutiva, a una seqüència de fins a set números telefònics de familiars o persones pròximes amb possibilitat d'atendre de forma immediata l'usuari en el seu domicili. L'últim número correspon a un servei públic local d'atenció permanent que és la Policia Local.

Es presta des de la seua aprovació en Comissió Municipal de Govern de 20 de març de 2001, segons les bases generals reguladores de la prestació del servei provincial de Teleajuda publicades en el número 94 - 3 d'agost de 2000 del BOP.

Teleassistència domiciliària

És un servei que a través de la línia telefònica, els usuaris davant d'una situació d'emergència, només accionant un polsador transmissor els permet entrar en contacte amb personal especialitzat que donarà resposta adequada a les necessitats presentades.

Es va aprovar segons les bases generals reguladores de la prestació del servei provincial de Teleassistència publicades en el número 118 - 1 d'octubre de 2002 del BOP.

Transport adaptat

Atendre les necessitats de desplaçaments de persones que requeresquen, per raó de les seues circumstàncies personals, mitjans de transport adaptat per a l'exercici d'activitats de la vida diària i afavorir la seua integració social.

Població a qui va dirigida: persones amb mobilitat reduïda

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es