Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Centre Ziga-zaga

Centre Ziga-zaga

Centre Ziga-zaga

Centre de Dinamització Social "Ziga-Zaga"

El centre "Ziga-Zaga" és un centre obert a tota la ciutadania que té com a objectiu prioritari promoure i potenciar les relacions interpersonals, d'establir ponts de col·laboració entre els distintes agents socials de la comunitat i d'afavorir les relacions dels nuclis familiars, sense oblidar-nos que, prioritàriament, el nostre col·lectiu de treball serà la infància i amb especial cura dels xiquets i de les xiquetes derivats de Serveis Socials.

El programa de actuació del centre pretén, tenint com a marc de referència la promoció de la diversitat, el diàleg intercultural i treballant amb principis democràtics i de responsabilitat compartida, impulsar la iniciativa i responsabilitat grupal i col·lectiva, per a aconseguir la participació de les persones, associacions, institucions municipals de la zona, en activitats socials i culturals dins del seu entorn més proper.

Els objectius són:

 1. Crear un espai de sociabilització, adquisició de habilitats socials bàsiques, integració i participació de la població infantil.
 2. Fomentar, a traves de l'educació no formal en el temps lliure, la integració social, la cooperació i el creixement personal i grupal.
 3. Promoure les iniciatives i responsabilitat personals, grupals i col·lectives per a aconseguir la participació de les persones en les activitats socials i culturals dins del seu entorn més proper.
 4. Afavorir la participació i convivència social.
 5. Impulsar la comunicació i coordinació entre els diferents sectors de la població: infància, joventut, persones majors, dones, etc.
 6. Crear mecanismes bàsics de cooperació, comunicació i coordinació entre els diferents agents socials, associacions e institucions.

Accions

 • Ludoteca: Tenint el joc com a eina per a fomentar la relació dels xiquets i de les xiquetes amb si mateix i amb els altres 
  • Dilluns de 17 a 19:30h : per a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys
  • Dijous de 17 a 19:30h : per a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys
 • Tallers creatius: Realització de treballs creatius col·lectius. Aquestos tallers tindran una duració trimestral i es realitzaran tots els dimecres des d'octubre a juny
  •  Dimecres de 17:30 a 19h : per a totes les edats (Xiquets-xiquetes, mares-pares i tota persona que hi vulgui participar)
 • Activitats puntuals:
  • Dies commemoratius. Jocs al carrer. Festes populars. Cursos. Jornades y activitats interculturals. Eixides culturals....I moltes més.

Inscripcions i informació

Les inscripcions es poden realitzar omplint la fitxa d'inscripció amb les dades de la persona interessada.

Si el nombre d'inscripcions és superior a les places ofertes, s'adjudicaran a través d'un sorteig públic.

On està el centre?

Centre de Dinamització Social Ziga-Zaga

Plaça Sant Ferràn, Nº 2

Més informació a:

e-mail: serveissocials@ajvila-real.es
Telèfon: 964547130 / 680650310 / 679957291
web: www.vila-real.es

Al mateix centre per les vespardes

Centre Ziga-zaga

Títol data d’inici Preu
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es