Inici -> Àrees -> Proximitat -> L'alcalde al barri

L'alcalde al barri

L'alcalde al barri

L'Ajuntament de Vila-real, a través de les regidories de Proximitat, Participació Ciutadana i el departament d'Alcaldia, ha posat en marxa la campanya "L'alcalde al barri", una campanya de proximitat amb l'objectiu d'apropar als barris de la ciutat la gestió municipal, fer partícip a la població de l'activitat de l'Ajuntament i recollir les apreciacions, els suggeriments i les necessitats de la ciutadania d'una manera pròxima i directa.

La campanya "L'alcalde al barri" consisteix en visites organitzades de tot un dia als diferents barris de Vila-real, durant les quals l'alcalde, José Benlloch, es reuneix amb col·lectius de la zona, visita els comerços, les empreses i els carrers del barri i trasllada el despatx d'Alcaldia a un edifici municipal del barri per tal d'atendre personalment i directament els veïns i veïnes de la zona que ho hagen demanat prèviament. A més, durant cada jornada de "L'alcalde al barri" s'instal·laran en la zona envelats informatius per a difondre les activitats i campanyes impulsades des de l'Ajuntament i recollir les percepcions de la ciutadania a través d'enquestes.

"L'alcalde al barri" és, doncs, una iniciativa innovadora destinada a fer de l'Ajuntament una institució més pròxima i oberta a la ciutadania. Us animem a participar en les jornades del vostre barri, de les quals podreu trobar informació en aquesta mateixa pàgina web.

Visites de l'alcalde al barri

Fes clic ací per a veure les anteriors visites de l'alcalde a barris.

Pròximes visites de l'alcalde al barri

L'alcalde al barri

Títol data d’inici Preu
L'alcalde al barri de la Sénia

dimarts, 17 de juny de 2014  
L'alcalde al barri del Progrés

dimarts, 28 de maig de 2013  
L'alcalde al barri del Pilar

dimarts, 7 de maig de 2013  
L'alcalde al barri de La Unión

dimarts, 9 d'abril de 2013  
L'alcalde al barri de Sant Ferran

dimarts, 12 de març de 2013  
L'alcalde al barri de l'Hospital

dimarts, 26 de febrer de 2013  

6  continguts

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es