Inici -> Ajuntament -> Alcalde

Alcalde

José Benlloch Fernández - Alcalde

Saluda de l'Alcalde

Benvolguts ciutadans i ciutadanes,

Com a alcalde de Vila-real, voldria donar la més cordial benvinguda a totes aquelles persones que visiteu la pàgina oficial del nostre Ajuntament. Ací, podreu trobar totes les dades d'interés relacionades amb les activitats pròpies de la corporació.

Com a institució pública més propera a la ciutadania, els ajuntaments tenen com a principal obligació facilitar la informació dels seus serveis, de la forma més àgil i accessible. Per això, volem mantenir aquesta pàgina web el més actualitzada possible i fer més còmoda aquesta recerca.

Amb aquest objectiu posem al vostre abast aquesta pàgina d'Internet on es detallen una sèrie de dades i es faciliten consultes d'una forma ràpida i còmoda. Informació administrativa, convocatòries i altres demandes perquè la ciutadania puga estar en contacte amb el seu Ajuntament.

Aquesta pàgina web és, també, un aparador per a mostrar el nostre poble, la nostra cultura, els nostres monuments a totes aquelles persones que desitgen visitar la nostra ciutat. A més, volem animar la gent a què s'aprope a Vila-real, som una ciutat acollidora que val la pena veure.

En definitiva, es tracta d'un instrument al servei de la ciutadania i d'aquelles persones que tinguen interés per Vila-real per tal que, en cap moment, la distància física siga un impediment perquè l'Ajuntament estiga pròxim al ciutadà i així ho puguen sentir les vila-realenques i els vila-realencs.

José Benlloch Fernández

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es