Exposicions de fotografia SONDA VILA-REAL, de Txema Salvans i Carlos Sebastià

Exposicions de fotografia SONDA VILA-REAL, al Museu de la Ciutat Casa de Polo, de Txema Salvans sota el títol "Spanish Hits" i de Carlos Sebastià sota el títol "Construcción del cariño", del 8 de maig al 5 de juliol.

Inauguració: 8 de maig a les 18.00 h. Entrada lliure 

Horari:  * de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h

             * diumenge de 10.00 a 13.00 h

             * Dilluns i festius tancat

Fa temps que Txema López recorre la costa mediterrània per a rastrejar amb la seua càmera els grans èxits de la cultura popular de l'Espanya contemporània: el sol i la platja, la construcció, l'especulació urbanística, el consum i les estètiques de l'oci. Les imatges de "Spanish Hits" es fixen en els protagonistes i agents d'aquest canvi.

Carlos Sebastià, artíta multidisciplinari, utilitza en les seues creacions la fotografia, la instal·lació, el dibuix o la pintura. La instal·lació, a mitjan camí entre allò fotogràfic i allò pictòric, és una manera conceptual d'expressar la conquista personal de la pòpia llibertat i de donar valor al remolí d'idees que s'amunteguen relacionades amb l'origen i els records. En aquest projecte trobem persones, moments, vivències de pares, avís, objectes i memòria genètica que configuraran la biografía emocional de Sebastià i construeixen la personalitat de l'artista.

Organitzada per l'Ajuntament de Vila-real, Museus, i amb la col·laboració de la Universitat Jaume I.

Lloc: MUSEU DE LA CIUTAT Casa de Polo

Durada del 8 de maig de 2015 fins al 5 de juliol de 2015.
Horari: de 18:00 a 20:00

Preu: Entrada libre

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es