Com arribar

Vila-real està situada a set quilòmetres de Castelló de la Plana i a 60 quilòmetres al nord de la ciutat de València, al centre d'una xarxa viària i de ferrocarril que la fa fàcilment accessible pràcticament des de qualsevol punt del país. 

Pots arribar fàcilment a Vila-real: 

  • Per carretera. Vila-real té accés directe a les carreteres CN-340, autopista de la Mediterrània AP-7, autovia de la Plana A-7 i les carreteres autonòmiques CV-18 (Castelló-Nules), CV-20 (Vila-real-la Pobla d'Arenós) i CV-185 (Vila-real-Borriana). 
  • Amb tren. Vila-real compta amb estació de ferrocarril, inclosa en la línia de rodalia C6 València-Castelló de la Plana. En llarga distància, és possible arribar a Vila-real mitjançant la línia de ferrocarril que enllaça València i Barcelona. Consulta ací els horaris
  • Amb avió. Vila-real es troba a poca distància de dos aeroports. El de Manises, a València, amb connexions amb les principals ciutats espanyoles i europees, està a menys de 70 quilòmetres i 45 minuts de la ciutat. A només 39 quilòmetres, es troba també operatiu l'aeroport de Castelló.
  • Amb autobús. Diverses línies d'autobusos interurbans connecten Vila-real amb Castelló i València. Pots consultar-les ací
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es