Esports

Turisme_Coneix Vila-real_Esports_Madrigal

Vila-real es caracteritza pel seu dinamisme i pel seu compromís amb l'esport, tant per part dels nombrosos clubs locals de pràcticament qualsevol disciplina com per la seua àmplia xarxa d'infraestructures, en creixement i adaptació constants a les necessitats de la ciutadania. 

Un dels emblemes esportius més significatius de la ciutat és, sens dubte, el Villarreal Club de Futbol, els triomfs del qual han reunit una afició fidel, entusiasta i repartida per tot el món. L'equip ha jugat, competit i brillat en les més altes competicions nacionals i internacionals de les quals també ha estat seu el modern estadi de La Cerámica i el museu Inmersión Villarreal. 

Com a ciutat moderna i de progrés, Vila-real ha crescut en instal·lacions capaces d'albergar qualsevol esdeveniment esportiu: pavellons multidisciplinars, piscines cobertes i obertes, camps de futbol, complexos esportius i infraestructures per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure, són, entre d'altres, els pilars sobre els quals s'assenta el projecte de Vila-real, Ciutat de l'Esport i la Salut, que constitueix un dels eixos de desenvolupament estratègic del municipi.

Més informació sobre els equipaments i instal·lacions esportives de Vila-real

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es