Esports i salut

Turisme_Viu la ciutat_Esports i salut_piscina termet

Tres pavellons poliesportius, dues piscines (una coberta i una d'estiu), una pista d'hoquei, el trinquet Salvador Sagols, un gimnàs a l'aire lliure al Termet, zona de workout i camps de futbol configuren l'àmplia xarxa d'infraestructures esportives municipals, que es completa amb un altre pavelló i una segona piscina coberta al Centre de Tecnificació Esportiva. A aquests equipaments, se sumen també altres com les pistes del Club de Tennis, un centre wellness, l'estadi municipal El Madrigal i la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. 

Infraestructures que s'ampliaran encara més pròximament amb la construcció de la Ciutat Esportiva Municipal, un nou pavelló poliesportiu municipal i la nova ciutat esportiva del Villarreal. Aquesta completa xarxa fa de Vila-real una autèntica Ciutat de l'Esport i la Salut en la qual poder practicar qualsevol tipus d'esport. 

Consulta ací les adreces i horaris de les instal·lacions esportives

Si el que vols és gaudir amb l'equip de futbol la ciutat, entra en el web del Villarreal CF per a assabentar-te de tot el que succeeix en el Submarí Groc.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es