Passeigs i rutes

Turisme_Viu Vila-real_Passejos i rutes_Botànica

Ruta botànica

Aquesta ruta natural discorre pel marge sud del riu Millars, des del molí de l'Ermita fins al pont medieval de Santa Quitèria. El camí segueix parcialment la llera de l'antiga séquia Major de Vila-real, en desús des de finals del segle XIX, per a finalitzar en el pont medieval de Santa Quitèria, declarat Bé d'Interés Cultural. El recorregut ofereix al visitant la possibilitat de contemplar un interessant patrimoni natural i cultural: arqueologia hidràulica, una frondosa vegetació de ribera o el molí Bisbal són alguns dels elements d'una ruta apta per a totes les edats, amb diversos miradors en els quals parar i gaudir de les precioses vistes. 

Turisme_Viu Vila-real_Passejos i rutes_Taronja

Ruta de la Taronja

La història de Vila-real està estretament lligada al cultiu i la comercialització de la taronja. Aquesta singular ruta turística ofereix la possibilitat de conéixer una explotació agrícola per a comprovar com es conrea i comercialitza aquest cítric, així com tastar totes les possibilitats que ofereix avui en dia, des de sucs fins a licors o gastronomia. La visita, organitzada per l'empresa vila-realenca Matafruits, inclou també un recorregut pels principals atractius de Vila-real.

Informa't en Matafruits Taronges

Passejant per Vila-real: la vila i els ravals

La vila i els ravals

Des de l'oficina de Turisme, situada en la casa natal del guitarrista Francesc Tàrrega, parteix una ruta urbana que recorre els principals punts d'interés del centre de Vila-real, que coincideix amb l'antiga vila medieval i els ravals. La ruta visita espais emblemàtics de la ciutat com la basílica i plaça de Sant Pasqual, la Casa de Polo, el Gran Casino, l'Hostal del Rei o la Torre Motxa, entre d'altres. El recorregut urbà La vila i els ravals ha quedat plasmat en una completa guia, la primera de la sèrie Passejant per Vila-real, que pot adquirir-se pel preu de 3,50 euros a l'oficina de Turisme.

3  continguts

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es