Compres

Bancs de ceràmica al jardí de Sant Pasqual

Ceràmica

La tradició ceràmica de Vila-real, coneguda sobretot en la seua faceta industrial, ha deixat també una significativa tradició artesana que encara pot comprovar-se en alguns establiments d'artesania ceràmica de la ciutat.

Turisme_Viu Vila-real_Compres_Comerços_1

Comerç

Vila-real és una ciutat referent en serveis en l'àmbit comarcal. Així ho testifica la sòlida xarxa d'establiments de tot tipus que configuren el centre comercial obert que és Vila-real. Moda i complements, decoració, alimentació o esports i oci¿ tot allò que necessites, ho trobaràs a Vila-real.

Pots consultar ací la guia de comerços de Vila-real

Turisme_Viu Vila-real_Compres_Mercats_1

Compres Mercats

Mercats

El Mercat Central de Vila-real, situat a la cèntrica plaça de Colom, ofereix de dilluns a dissabte els millors productes frescos, carnisseria, fleca, peix i botiga de verdures amb el tracte de proximitat d'establiments de sempre.

El Mercat Central es completa amb els mercats ambulants que es despleguen per diferents espais del centre urbà els dimecres i els dissabtes al matí, amb zona de roba i complements a la plaça Major i verdures i fruites a l'avinguda del Cardenal Tarancón, perfectament senyalitzades amb plafons informatius.

Els dijous al matí, els productors locals posen a la venda a la plaça Major els seus millors productes de quilòmetre zero.

3  continguts

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es