Festivals i esdeveniments

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Cineculpable

Cineculpable

Les arts visuals es donen cita a finals de novembre i durant cinc dies són l'aparador de la producció comarcal, nacional i internacional en matèria de curtmetratges. Personalitats del món de la producció audiovisual apadrinen cada any un certamen que reserva també un espai per a la formació i la creació.

Festival de dansa breu Vila-real en Dansa

Vila-real en Dansa

Festival de dansa breu que mostra els diferents estils de dansa contemporània i dóna també opció a practicar-los mitjançant workshops. El festival, que se celebra al juny, s'ha convertit en un punt de trobada per als professionals i creadors, als quals Vila-real en Dansa dóna suport també mitjançant un premi de coproducció.

FITCarrer 2017

FITCarrer

Les arts de carrer es donen cita a Vila-real el primer cap de setmana de maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer, FITCarrer, una mostra única de teatre en espais urbans que converteix cada any Vila-real en la capital de les arts de carrer de la Comunitat Valenciana, amb espectacles, conferències i el lliurament del premi Ramón Batalla. 

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Jornades gastronòmiques

Jornades Gastronòmiques

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real¿ olla de la Plana impliquen cada mes de novembre als millors restaurants de la ciutat, amb menús suculents a preus assequibles i un denominador comú: la tradicional olla de la Plana com a plat fonamental de la carta. 

Festival Màgia x ací 2016

Màgia x Ací

De la mà del mag Yunke, arriba al març una selecció de la millor màgia del panorama internacional. Tres dies en els quals la màgia envaeix els carrers i l'Auditori Municipal per a fer les delícies de grans i menuts. 

Malabara't. Trobada de Malabaristes de Vila-real

Malabara't

La Trobada de Malabaristes de Vila-real té lloc amb caràcter biennal, a l'estiu i en l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Durant un cap de setmana, grans i menuts conviuen a Vila-real per a aprendre tècniques de circ a través de tallers de tot tipus i gaudir d'espectacles on es mostra el circ en la seua màxima esplendor.

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Mostra d'arts multidisciplinària

Mostra d'Arts Multidisciplinàries

La Mostra d'Arts Multidisciplinàries se centra en peces seleccionades del fons artístic del Museu de la Ciutat Casa de Polo, seguint un fil conductor com pot ser el color o el volum. Pintura, escultura, arts visuals i arts escèniques es combinen en una autèntica exposició multidisciplinària.

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Ruta de la tapa

Ruta de la Tapa

La riquesa culinària i la creativitat dels restauradors locals es posen a prova en els mesos d'abril i maig amb la Ruta de la Tapa, un esdeveniment gastronòmic que any rere any es consolida com una de les principals cites del calendari. Tapes originals, creatives o amb la taronja com a protagonista i a preus econòmics fan d'aquesta ruta gastronòmica una parada indispensable per a gaudir de la millor restauració local.

Més informació a la pàgina oficial de facebook.

Turisme_Viu Vila-real_Festivals i esdeveniments_Setmana Tàrrega_1

Setmana Tàrrega

La ciutat natal del guitarrista Francesc Tàrrega es converteix al desembre en l'escenari natural per a difondre l'obra íntegra de l'autor de Capricho árabe. Concerts, classes magistrals, conferències, taules redones i altres activitats completen una setmana d'esdeveniments al voltant de la figura del mestre Tàrrega i la guitarra de concert. 

Mostra d'art i creativitat TEST 2017

TEST

Mostra d'art i creativitat TEST és un espai per a fer créixer els treballs i les carreres d'artistes joves i prometedors, aquells que més necessiten el suport al seu esforç i tenacitat. En TEST es donen cita cada any interessants propostes plàstiques, amb un catàleg personalitzat per a cada artista, que converteix el festival en una cita ineludible per als amants de l'art contemporani i una important plataforma de suport als joves artistes. 

10  continguts

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es