Inici -> Spotfer: Concurs d'espots publicitaris

Spotfer 2mil6

Galeta DVD Spotfer 2006

DVD Spotfer 2mil6:

El 2007 s'ha editat un DVD que mostra el resultat de la primera edició del concurs. Aquest DVD es pot visualitzar tant en un televisor connectat a un reproductor de DVD, com en la pantalla d¿un ordinador que tinga lector de DVD. En ambdós casos, el contingut s'executa automàticament i apareix la pantalla del menú principal.
La navegació des del menú principal s'efectua amb el comandament a distància del DVD o bé amb el ratolí de l'ordinador. El contingut del DVD és el següent:

Espots: Es mostren els 5 anuncis guanyadors, en format per a televisió.

Imatges: Videoclip amb les imatges del desenvolupament del concurs (cartell promocional, presentació en roda de premsa en la sala de plens de l'Ajuntament, etc.).

Making of: Els cinc anuncis guanyadors es mostren tal com van ser rodats, amb entrevistes als autors dels guions. Tot això comentat amb veu en ¿off' pel tècnic de la UPC i el director de l'agència de comunicació responsable del rodatge dels anuncis.

Si desitgeu un exemplar del DVD, podeu sol·licitar-lo per correu electrònic a upc@ajvila-real.es. Atés que el nombre d'exemplars editats és limitat, només atenem sol·licituds d'institucions, entitats o col·lectius. Per favor, en la vostra comanda indiqueu clarament la utilitat que se li donarà a aquest material.

També podeu visualitzar els cinc espots guanyadors per Internet en http://es.youtube.com/watch?v=8aBOcc7OVSY

Projecció dels anuncis guanyadors d'Spotfer:

L'Ajuntament de Vila-real ha acollit la projecció dels anuncis guanyadors de la campanya de prevenció de drogues Spotfer. La iniciativa, que es va dur a terme en tots els centres educatius de la localitat, va recopilar 199 treballs dels quals en van resultar premiats 5.

La regidora de Serveis Socials, Teresa Andrés, ha destacat el gran èxit de participació dels joves de la localitat i el treball realitzat des de la Delegació de la UPC local per a portar avant aquest projecte.

L'acte també ha comptat amb la presència de l'alcalde de la localitat, Manuel Vilanova, qui ha ressaltat la gran implicació dels escolars de Vila-real en un tema tan complicat i delicat. Al mateix temps, ha volgut recordar la labor exercida pels docents dels diferents centres educatius de la localitat.

Així mateix, la tècnica coordinadora de la Direcció General de Drogodependència, Margarita Oliver, també ha volgut estar present per a transmetre el reconeixement d'aquest organisme a la iniciativa, pionera a la Comunitat Valenciana. A més, Margarita Oliver ha incidit en la gran qualitat dels espots realitzats i ha anunciat que des de la DGD s'intentarà que tinguen la màxima difusió possible en l¿àmbit autonòmic.

De moment, aquests anuncis podran començar a veure's, des de la setmana que ve, en el canal de televisió Planavisión i l'Ajuntament distribuirà 200 cartells amb els noms dels 445 joves participants en Spotfer per a agrair la seua implicació.

Rodatge dels espots per a televisió:

L¿Ajuntament de Vila-real, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària, i Instant Comunicació van començar a enregistrar divendres passat els espots guanyadors del concurs de guions, una activitat amb la qual es busca la prevenció de drogodependències als col·legis de la localitat.

Les idees premiades, que van ser escollides entre més de dos-cents treballs presentats al certamen, es roden aquests dies en diversos indrets de Vila-real. L¿equip de producció, encapçalat per José Gisbert i Óscar Parra, ha destacat la implicació dels alumnes tant en la fase pura del concurs com en la de gravació, en la qual han participat activament i, fins i tot, han aportat idees d¿última hora al rodatge.

Els autors de No dejes que te atrape i You are beautiful, dels col·legis Fundació Flors i la Consolació respectivament, ja han acabat la fase de rodatge, mentre que el dijous que ve la Sala Namala de Vila-real serà l¿espai triat per a recrear l¿escenari de l¿espot La noche. No esnifes la vida, respírala serà l¿últim anunci que es filmarà aquesta setmana, concretament divendres, ja que La droga no está de moda, per motius tècnics, es realitzarà durant el mes de setembre.

En total, seran 5 els guions que es convertiran en autèntics anuncis publicitaris i que a partir del pròxim 1 de juliol començaran a emetre¿s en Planavisió.

Guions premiats:

Es poden trobar en arxius relacionats.

Guions presentats a concurs:

Es poden trobar en arxius relacionats.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es