Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

L'escola esportiva d'estiu incorporarà per primera vegada activitats per a xiquets en anglés aquest estiu

tornar Imprimir

dimarts, 28 de maig de 2013

Sala de premsa, Esports

Silvia Gómez, regidora d'Esports

L'escola esportiva d'estiu incorporarà per primera vegada activitats per a xiquets en anglés aquest estiu

L'escola esportiva d'estiu oferirà enguany 100 places perquè els més menuts puguen gaudir d'activitats esportives com ara piragüisme, pilota, senderisme, iniciació al judo o altres activitats, "en les quals, a més de divertir-se, aprendran anglés". Així ho ha expressat la regidora d'Esports, Silvia Gómez, durant la presentació de les activitats esportives preparades per als xiquets aquest estiu "en què comptem amb professors de Filologia Anglesa amb experiència i domini en aquesta matèria que també han realitzat sessions amb els tècnics i professionals del departament per a impartir les activitats a xiquets d'entre 6 i 12 anys".

"És molt important que en una època no lectiva com l'estiu, els escolars puguen tenir activitats a les quals dedicar el temps lliure i quina millor activitat que practicar esports a més de poder aprendre anglés", ha indicat l'edil, qui matisa que aquests jocs tindran el mateix preu que la resta d'activitats programades.

Les altres 700 places que s'inclouen en els tres programes oferits des de l'escola esportiva d'estiu es divideixen en funció de l'edat: Iniciació, per als nascuts entre 2005 i 2007 (de 6 a 8 anys); Descobriment, per als nascuts entre 2001 i 2004 (de 8 a 12 anys); i Aventura, dirigida al grup dels més majors, nascuts entre 1997 i 2000 (de 12 a 16 anys).

A més de l'escola esportiva d'estiu, el Servei Municipal d'Esports ofereix en el programa Estiu Actiu altres 3.150 places per a la realització de diversos cursos de natació, activitats aquàtiques per a majors o per a bebés, aquafit i aeròbic, així com activitats de finess. "Unes places que vam incrementar l'any passat i que mantenim en aquesta edició perquè pensem que, a causa de la situació econòmica que estem vivint, molta gent no pot viatjar fora per vacances", explica. També es mantenen les activitats obertes i gratuïtes que es realitzen al Termet, "amb una sèrie d'exercicis relaxants com són el tai-txi, el kungfu o ioga en un entorn tan idoni i agradable com és l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia".

El període d'inscripcions per a participar a l'escola esportiva d'estiu i Estiu Actiu s'obri a partir del dia 3 de juny. El 7 de juny, a les 14.00 hores, es realitzarà el sorteig de les places i la inscripció serà del 10 al 19 de juny al Servei Municipal d'Esports.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Escola Esportiva d'Estiu 2013
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es