Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

Una nova campanya de la Policia Local vigilarÓ la seguretat en els passos per a vianants

dissabte, 15 d'octubre de 2016

La Unitat de TrÓnsit de la Policia Local de Vila-real iniciarÓ el proper dilluns 17 una campanya que, amb el lema "Respecta els passos per a vianants", pretÚn conscienciar i millorar la seguretat dels vianants. La iniciativa, que s'allargarÓ fins al diumenge 30 d'octubre, tindrÓ lloc en aquells vials en els quals existisquen passos de vianants, on dos agents prendran nota de la conducta dels conductors i actuaran davant possibles infraccions. 

"Sˇn molts els conductors que no respecten la preferŔncia de pas dels vianants en els passos habilitats per a ells", assenyala l'edil de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, qui indica que "la campanya respon a la necessitat de donar resposta a una demanda generalitzada dels vianants, que pateixen la insolidaritat d'alguns conductors que prevalen la seua comoditat sobre la preferŔncia de pas d'aquests". Per aix˛, recorda que "Ús important circular amb cura, per˛ tambÚ Ús necessari que els vianants posen especial atenciˇ abans de creuar, cerciorant-se que han sigut vistos pel conductor i que aquest tÚ intenciˇ de detenir-se". 

La sanciˇ per aturar-se davant un pas de vianants per a cedir el pas pot arribar als 200 euros de multa. "Com sempre, l'objectiu no Ús recaptar, sinˇ conscienciar els conductors perquŔ siguen mÚs cÝvics", conclou l'edil.

Descàrrega dĺarxius

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es