Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El programa Educalimentant tancarà l'any amb quatre nous tallers per a pacients als centres de salut de Vila-real

tornar Imprimir

dissabte, 4 d'agost de 2018

Sala de premsa, Sanitat

El programa Educalimentant tancarà l'any amb quatre nous tallers per a pacients als centres de salut de Vila-real

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna a partir de setembre amb nous tallers i xarrades en els diferents centres de salut de la ciutat. Les sessions, a càrrec de professionals en dietètica i nutrició, estan dirigides als pacients crònics amb l'objectiu de promoure una alimentació saludable específica per a diferents tipus de malalties i situacions.

Conéixer i aprendre a interpretar l'etiquetatge nutricional dels productes, l'alimentació a seguir en els casos de persones amb tiroides o hipertensió arterial i les receptes més saludables per a les festes de Nadal configuren la programació de tallers de l'últim quadrimestre de l'any. Les xarrades, amb una d'aquestes temàtiques cada mes, s'impartiran als centres de salut de Carinyena, La Bòvila i El Pilar, en diferents horaris de matí i vesprada. 

La primera de les sessions -Aprén a interpretar l'etiquetatge nutricional- s'impartirà el dijous 20 de setembre a les 9.15 hores a Carinyena i a les 12.00 hores al Pilar. El mateix taller es repetirà el dimarts 25, a les 18.30 hores, a la Bòvila. El mes d'octubre estarà dedicat als Aliments per a la hipertensió arterial (el dijous 25, 9.15 h a Carinyena i 12.00 h a la Bòvila; el dimarts 30, 18.30 h al Pilar), seguit de la sessió sobre alimentació per als problemes de tiroides (el dijous 22, 9.15 h, al Pilar i 12.00 h a Carinyena; el dimarts 27, 18.30 h, a la Bòvila). Tancarà el cicle un taller sobre Receptes saludables al Nadal, que s'impartirà el dijous 13 a Carinyena (9.15 h) i al Pilar (12.00 h) i el dimarts 18 a la Bòvila (18.30 h). 

Per a participar en els tallers, les persones interessades han d'inscriure's en qualsevol centre de salut.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Educalimentant, últim trimestre de 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es