Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El Concurs de Grups Locals V-MOL obri la cinquena edició amb una nova categoria per a la música electrònica

tornar Imprimir

dissabte, 2 de març de 2019

Sala de premsa, Joventut

El Concurs de Grups Locals V-MOL obri la cinquena edició amb una nova categoria per a la música electrònica

El Concurs de Grups Locals de Vila-real V-MOL arriba a la cinquena edició amb importants novetats en l'objectiu d'oferir oportunitats, afavorir i difondre el treball de les formacions de la ciutat. El certamen, organitzat entre la Regidoria de Joventut i VaBé Producció i Distribució incorpora enguany una nova categoria que obri la participació als artistes de música electrònica.

Aquesta categoria se suma a la de grup o solista. En tots dos casos, s'entregaran un primer premi de 600 euros i un segon, de 200 euros. Per a participar, les formacions interessades han de gravar un vídeo original o mp3 amb la cançó amb la qual volen concursar i remetre'l a l'organització abans del 31 de març. El 6 d'abril, al pub L'Antic, se celebrarà la festa de presentació, en la qual es comunicarà el nom dels quatre grups o solistes i els quatre artistes electrònics seleccionats per a la semifinal. Aquesta segona fase del concurs tindrà lloc el 27 d'abril i, d'ací, eixiran les dues formacions per estil que competiran en la final, durant les festes de Sant Pasqual. Tots els semifinalistes rebran 200 euros per la seua actuació en la semifinal.

Les bases per a participar en el cinqué concurs V-MOL poden consultar-se en el web municipal http://joventut.vila-real.es.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Bases V-MOL 2019
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es